Letselschade bij whiplash

Als u van achteren aangereden bent of betrokken bent geweest bij een kop-staartbotsing, dan is de kans groot dat u daar nekklachten of whiplash aan over heeft gehouden. Dat komt doordat tijdens de botsing uw hoofd een onverwachte krachtige beweging naar voren en achteren maakt. Behalve nekklachten, hoofdpijn en stijfheid van de nek kunt u op langere termijn ook te maken krijgen met concentratieproblemen, stemmingswisselingen en vermoeidheid. Onderschat dit niet: zelfs een klein tikje kan al langdurige gevolgen hebben. Wat de aard of omvang van letselschade bij whiplash ook is, u wilt vanzelfsprekend uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij. A&E Letselschade staat u graag terzijde in het ingewikkelde en vaak slepende juridische proces waarvoor u staat bij letselschade bij whiplash. Als u het contactformulier invult, neemt een van onze letselschade advocaten of juristen contact met u op om vrijblijvend uw zaak te bespreken en u te adviseren over de stappen die u het beste kunt nemen.

Voorkom een slepend proces bij letselschade bij whiplash

De gevolgen van een whiplash kunnen enorm zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u uw baan verliest en daardoor inkomsten misloopt. Daarnaast moet u wellicht extra medische kosten maken voor fysiotherapie of andere therapieën. Het is bij een whiplash vaak lastig om een aantoonbare diagnose te stellen. Dat komt doordat whiplash in tegenstelling tot een gebroken been of dwarslaesie onzichtbaar is voor anderen. Dat kan leiden tot langdurige en slepende juridische processen waarin de tegenpartij alles zal doen om uw schadeclaim zo laag mogelijk te houden of er zelfs onderuit te komen. Onze letselschade advocaten en juristen nemen u graag deze zorg uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Letselschade advocaat spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

A&E Letselschade bij letselschade bij whiplash

Vanuit ons kantoor in Den Haag werkt A&E Letselschade met een team van ervaren letselschade advocaten en juristen dat u ondersteunt in het traject om uw letselschade bij whiplash te verhalen op de aansprakelijke partij. Wij berekenen de hoogte van uw schadeclaim en voeren namens u onderhandelingen met de tegenpartij. Omdat u gebaat bent bij een snelle afhandeling, zetten wij alles op alles om te voorkomen dat u belandt in een onnodig lang en slepend proces.

  • A&E Letselschade, expert op gebied van letselschade bij whiplash
  • Persoonlijk, betrouwbaar en daadkrachtig
  • Altijd gratis juridisch advies
  • Voorkom slepende juridische processen
  • Bovengemiddeld slagingspercentage
  • Geen kosten voor juridische hulp bij letselschade
  • Correcte en snelle afhandeling
  • Ervaren letselschadeadvocaten

A&E Letselschade: eerlijk en daadkrachtig

Whiplash is een van de meest voorkomende vormen van letselschade bij een verkeersongeval. Onze letselschade advocaten en juristen zijn ervaren letselschadespecialisten die eerlijk en daadkrachtig te werk gaan om uw letselschade bij whiplash op de tegenpartij te verhalen. Als u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Iedereen heeft recht op gratis juridisch advies en als de tegenpartij aansprakelijk is, dan kost het inschakelen van een letselschade advocaat of jurist u niets.