Stappenplan bij letselschade

Heeft u lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen als gevolg van een ongeval of een misdrijf? Dat kan uw leven ingrijpend veranderen. Als de ander aansprakelijk is, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Denk hierbij aan letselschade na een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een gewelds- of zedenmisdrijf. Zo kunt u arbeidsongeschikt zijn geraakt of u heeft extra ziektekosten. Bij A&E Letselschade is uw zaak in vertrouwde handen.

Wij hebben een stappenplan bij letselschade waarin wij u begeleiden in het verhaaltraject. Zo stellen wij op basis van het verzamelde bewijs de tegenpartij aansprakelijk en voeren wij namens u onderhandelingen over de schadevergoeding. Zo bent u verzekerd van deskundige hulp en kunt u zich in alle rust richten op uw herstel. Als u meer informatie wilt over onze juridische dienstverlening bij letselschade, vul dan het contactformulier in. U bent altijd verzekerd van een kosteloos juridisch advies.

Stap voor stap naar uw letselschadevergoeding

De eerste stap in het stappenplan bij letselschade is om zo snel mogelijk een arts te bezoeken. Dit is niet alleen van medisch, maar ook van juridisch belang. Daarnaast moet u zoveel mogelijk bewijzen verzamelen. Denk aan foto’s van uw verwondingen, doktersrapporten en foto’s en schaderapportages van uw beschadigde auto of de arbeidsomstandigheden.

Neem vervolgens zo snel mogelijk contact met ons op. Wij onderzoeken wie aansprakelijk is, wij berekenen de hoogte van de schadevergoeding en wij voeren namens u de onderhandelingen met de tegenpartij.

Letselschade advocaat spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

Geen eindeloos getouwtrek

Onze ervaren juristen en advocaten stellen alles in het werk om aan de hand van ons stappenplan uw schade zo snel mogelijk te verhalen op de aansprakelijke partij. U bent er immers bij gebaat dat het geen eindeloos juridisch getouwtrek wordt. Vergeleken met andere letselschadespecialisten hebben wij een bovengemiddeld slagingspercentage. Erkent de tegenpartij zijn aansprakelijkheid, dan wordt ook de juridische hulp vergoed en kost het inschakelen van een letselschade advocaat of jurist u meestal niets.

  • A&E Letselschade bij letselschade na ongeval of misdrijf
  • stappenplan bij letselschade voor een correcte en snelle afhandeling
  • geen eindeloos juridisch getouwtrek
  • bovengemiddeld slagingspercentage
  • juridische hulp kosteloos
  • persoonlijk en betrouwbaar
  • eerlijk en daadkrachtig
  • altijd een goed juridisch advies

Neem vrijblijvend contact op

A&E Letselschade neemt het graag voor u op bij letselschade. Wij geloven in rechtvaardigheid. Wij ontzorgen u in de zware en moeilijke tijd die u doormaakt. Er komt immers al genoeg op u af.

Wilt u meer informatie of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op.