Letselschade bij verkeersongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in het verkeer. In een fractie van een seconde kunt u betrokken raken bij een auto-ongeval. Ook als voetganger, fietser of scooterrijder kunt u aanzienlijk letsel oplopen bij een aanrijding. De gevolgen kunnen enorm zijn: van een zware hersenschudding tot een gecompliceerde beenbreuk en van zwaar inwendig letsel tot een whiplash. Zo kan uw leven ingrijpend veranderen door iemand die achter het stuur van zijn auto met zijn smartphone bezig is en niet op het verkeer let, of als een vrachtwagenchauffeur een file te laat opmerkt en er met volle vaart op inrijdt.
Als de andere partij aansprakelijk is, dan is hij ook aansprakelijk voor uw letselschade en de daaruit voortvloeiende kosten. A&E Letselschade kan u helpen bij het verhalen van de kosten die voortvloeien uit letselschade bij een verkeersongeval.

Letselschade bij verkeersongeval: Complicerende factoren

In geval van letselschade bij een verkeersongeval kan er sprake zijn van veel factoren die de zaak extra ingewikkeld maken. Als u bijvoorbeeld voor uw werk onderweg bent en betrokken raakt bij een verkeersongeval, dan kan het zijn dat uw werkgever aansprakelijk wordt gesteld, ook al was het ongeluk niet uw schuld. Of de bestuurder van de auto die u aanreed terwijl u op de fiets zat, is doorgereden na de aanrijding. En wie is er aansprakelijk bij een kop-staartbotsing of bij een gecompliceerde kettingbotsing?

Letselschade advocaat spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

A&E Letselschade ontzorgt bij letselschade bij een verkeersongeval

Bij letselschade na een verkeersongeval komt er veel op u af. A&E Letselschade neemt u graag de juridische rompslomp uit handen zodat u zich in alle rust kunt richten op uw herstel. Onze ervaren advocaten en juristen stellen alles in het werk om het hele traject zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat u snel weet waar u aan toe bent en weer verder kunt. Vergeleken met andere letselschadespecialisten ligt ons slagingspercentage boven het gemiddelde. Bovendien kost het inschakelen van een letselschadeadvocaat u meestal niets omdat de tegenpartij ook de juridische hulp vergoedt.

  • A&E Letselschade bij letselschade na een verkeersongeval
  • correcte en snelle afhandeling
  • geen juridische rompslomp
  • bovengemiddeld slagingspercentage
  • geen kosten voor juridische hulp bij letselschade
  • persoonlijk en betrouwbaar
  • eerlijk en daadkrachtig
  • verzekerd van juridisch advies

Meer informatie? Neem gerust contact op

Vanuit onze kantoren in Den Haag en Amsterdam zijn onze gespecialiseerde advocaten en juristen u graag van dienst met raad en daad omtrent uw letselschadezaak. Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.