Over ons

Onze specialiteit is het uitoefenen van een letselschadepraktijk. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van letselschade en doen niets anders dan het afwikkelen van letselschadeclaims en het behartigen van de belangen van alle slachtoffers die om welke reden dan ook letselschade hebben geleden. Wij beheersen ons vak en putten vertrouwen uit onze ervaring en expertise op het gebied van letselschade. Dit hebben wij te danken aan onze ervaren en gedreven letselschadespecialisten, die allen ervoor zijn getraind om de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Dit komt goed van pas bij het verhalen van schade op (de verzekeraars van) de aansprakelijke partij en leidt tot tevredenheid bij onze cliënten. Hier komt nog bij dat onze dienstverlening voor onze cliënten gratis is. Wij brengen geen fee of administratiekosten bij u in rekening. Wij zijn transparant, open en eerlijk tegenover u.

Wij ontzorgen

Zodra de aansprakelijkheid is erkend door de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij, worden namelijk ook onze (buitengerechtelijke) kosten vergoed. Dat wil zeggen dat u volledig wordt ontzorgd door ons. Wij wikkelen uw letselschadezaak af en u kunt erop rekenen dat u ons niets hoeft te betalen voor onze dienstverlening. Indien de aansprakelijkheid door de aansprakelijke partij of diens verzekeraar om welke reden dan ook niet wordt erkend, dan zullen wij in overleg met u en in samenwerking met onze advocaten met wie wij samenwerken u wijzen op uw rechtspositie bij het starten van een juridische procedure jegens de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij. Indien u een advocaat nodig heeft hiervoor en indien hieraan kosten zijn verbonden, die u zou moeten voorschieten, dan wordt dit vooraf met u op transparante wijze besproken en vastgelegd, zodat u in iedere fase van uw zaak zult weten waar u aan toe bent!

Letselschade, snelheid is geboden

Vertrouwt u op ons als uw partner bij een snelle en juridisch correcte oplossing. U heeft letselschade  opgelopen? Wij gaan voor u aan de slag. Wij zorgen dat materiële en immateriële schade wordt vergoed.

Als u recht heeft op smartengeld, dan gaan wij dat regelen. Neemt u zo snel mogelijk contact met ons op.

Openingstijden:

Ma: 09:30 – 17:30
Di: 09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do: 09:30 – 17:30
Vr: 09:30 – 17:30
Za: Gesloten
Zo: Gesloten