Letselschadevergoeding

Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Vrijwel iedereen krijgt vroeg of laat te maken met schade waarbij hij of zij persoonlijk schade ondervindt. Die schade kan materieel zijn, bijvoorbeeld een auto die total-loss is, of lichamelijk. Maar ook immateriële schade is niet iets dat u moet onderschatten. Een ongeluk of een geweldsmisdrijf kan ook een grote mentale impact hebben. U kunt hierbij aanspraak maken op vergoeding van geleden schade, waaronder smartengeld.

Op hoeveel letselschadevergoeding heeft u recht?

Als we spreken over het claimen van een letselschadevergoeding, dan bedoelen wij zowel een vergoeding van materiële schade en medische kosten als smartengeld voor geleden immateriële schade. Wij begrijpen dat niet iedereen thuis is in deze materie. Mocht u schade geleden hebben, dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van A&E Letselschade. Onze advocaten en juristen hebben jarenlange ervaring en stellen zich op als uw partner om u dat te geven waar u juridisch gezien recht op heeft. Heeft u schade ondervonden? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier. Direct een indicatie van uw schadevergoeding ontvangen? Doe direct onze letselschadetest!

Dit mag u van ons verwachten:

  • Open en eerlijke communicatie
  • Resultaatgericht werk
  • Bewezen en succesvolle werkwijze
  • Kennis en ervaring
  • Snelheid van handelen
  • Eerlijkheid over de haalbaarheid van uw claim
  • Adequate advisering
  • Commitment aan u als cliënt

Letselschade advocaat spreken?

Gratis & vrijblijvend advies

A&E Letselschade, uw partner bij het claimen van smartengeld

Stel dat u op uw werk een ongeval heeft gekregen en nu langdurig moet verzuimen. Zowel u als uw werkgever hebben er belang bij dat die periode zo kort mogelijk is en dat u gezond aan het werk kunt. Als het ongeval veroorzaakt is door ondeugdelijk materiaal of een actie van een derde partij, dan helpt het bij uw re-integratie als de verantwoordelijke partij juridisch wordt aangepakt en u een correcte letselschadevergoeding uitkeert. Als u te maken heeft met een geweldsmisdrijf, dan zorgt A&E Letselschade ervoor dat uw belangen worden behartigd tijdens het strafrechtelijk proces. Mocht u na een verkeersongeval te maken krijgen met verzekeringsmaatschappijen die vertragend werken, dan gaan wij voor u de knoop doorhakken.

A&E Letselschade geeft u waar u recht op heeft

Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Erkenning en een letselschadevergoeding, zowel voor materiële schade als smartengeld.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.